Zoeken naar da mag

Uw zoekactie voor da mag leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rijpe slaaf 64 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Rijpe slaaf
Deze rijpe slaaf zoekt een vaste rijpe meester die ontvangt mag ook meesteres trav zijn die ontvangen wie wil mij keuren vastbinden opleiding tot slet anaal nog beginner al een meester gehad maar was enkel bondage maar wil nu meer sta voor veel open ben 64j m75 70kg 17x4 intiem geschoren hygiënisch normaal gebouwd weinig behaard Ik verplaats mij of is dat allemaal fake is niet voor eenmalig wie zin vandaag  
slaafman 52 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
GEZOCHT: JONGE (+18) BDSMMEESTER
Rijpere goodlooking slanke gladde biseksuele man zoekt een discrete geile jonge (maar legale dus 18+) meester voor afstandsdominantie aan de hand van online foto-opdrachten, video-opdrachten, webcam (skype).Indien het klikt NA uitgebreide kennismaking via online opdrachten... OOK LIVE. Ik doe niet aan extremen, dus geen plas, poep, naalden, bloed, kids, animals en dergelijke. Voor de rest ben ik zeer gewillig en heb ik behoorlijk wat bdsmmateriaal. Ultieme kans voor jongen die bdsm veilig wil testen!! Véél meer fotomateriaal en info krijgt u als u mailt met méér dan één zin, en uitgebreid uw kicks beschrijft. Ik zoek niet eenmalig maar langdurig. U bent bij voorkeur bi of gay, al mag een op het domineren van mannen kickende hetero evenzeer. Uw maximale leeftijd is 38. Indien u totaal onervaren bent maar u wil ervaring opdoen in bdsm, dan bent u dubbel welkom. Elke serieuze mail met meer dan één zin en uw concrete kicks krijgt ook een serieus antw  

GEZOCHT: JONGE (+18) BDSMMEESTER
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Jonge subvrouw gezocht voor lust/pijn opleiding
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
Jean Pierre 51 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf....die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,....waar ik jouw ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Mag ook een studente zijn. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jouw dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels,...). Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
MrBXL 60 jaar Antwerpen - Ekeren
Rijpere onderdanige vrouw gezocht
Ik ben een ervaren Mr van 60 jaar jong met klasse en IQ.Ik heb tijd vrij en ben op zoek naar een rijpere vrouw met onderdanige gevoelens en fantasieën; een vrouw die een Mr wil dienen en gehoorzamen...Liefst geen ervaring maar mag, ik leer je alles.Een mysterieuze wereld zal opengaan.Ik zoek 1 vaste vrouw .( zonder mekaars privacy over hoop te halen).In omgeving van Antwerpen. Alleenstaand geniet mijn voorkeur maar mag ook in relatie.  
Sub gezocht 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sub gezocht
Wil jij graag een onderdanige sub zijn? Dan mag je mij een mailtje met je wensen sturen. Ik heb een normaal postuur en ben altijd netjes en verzorgd. Ik ben positief ingesteld met een actieve levensstijl. Ik heb uiteenlopende interesses. Ik vind het fijn om met een vrouw die graag onderdanig is bezig te zijn. Alles met respect en binnen de grenzen die jij aangeeft. Ik ben niet gebonden en kan je bij mij thuis ontvangen. Wil graag een goede vertrouwensband met een toegewijde sub opbouwen. Graag een duidelijke omschrijving met eventueel een foto van jezelf. Uiteraard blijft dit discreet.  
10 dagen
Beast 33 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Waar mag ik pissen?
Waar mag ik pissen? In een glas, je mond, over je kleren of lingerie van je vriendin? In je luier, op je slaafje/slavin? Creatieve voorstellen welkom! Ik ben slanke man van 33j/1m88/82kg.  
Wout 53 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Massage- edge control
Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in edge control en mij meermaals bijna tot op een hoogtepunt brengt , om dan weer af te bouwen en opnieuw te beginnen , en opnieuw.... Dit mag zelfs uren duren. Jij hebt volledige controle en bepaalt wanneer ik klaar mag komen. Je mag me vastbinden of boeien. Ik ben volledig aan jou overgeleverd....Heb je hier wat ervaring in en kan je ontvangen , stuur me dan snel een reactie ( met meer dan 1 zin ) en ik ben volledig van jou.  

Massage- edge control
Naakte Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie komt me vernederen en pijp ik leeg
wil jij me eerst keuren ballen, penis, voeten, oksels en tepels en laat je u dan pijpen tot het einde je mag ook mij hard aanpakken ook tijden mijn vrouw kijkt ook beschikbaar voor mannen gangbang  

Wie komt me vernederen en pijp ik leeg
11 dagen
Jongegast 27 jaar West-Vlaanderen - Menen
Jonge man zoekt free use sletje
Ik ben een man van 27 en op zoek naar een lekker sletje die ik mag gebruiken/misbruiken. Ik ben op zoek naar een vrouw die zonder problemen zich laat gebruiken. Ik heb totale controle over jou. Hier bij mij loopt je steeds naakt rond, ik kies jouw kleren, help je mee met het huishouden en laat je mijn free-use fantasie zijn gang gaan. Ik gebruik je waar, wanneer en hoe ik wil, zonder dat jij een kick geeft. Bvb: tijdens het koken kom ik achter je staan en ga los op je, maar jij kookt gewoon verder alsof er niets aan de hand is. Je bent dus volledig mijn seksspeeltje. Elk moment kan je hem in je voelen. Altijd en overal. Je hebt zelf geen wensen, maar bent er voor mijn neukplezier. Wie durft de controle in mijn handen geven?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9